Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»

09:56 - 16/04/2022

Για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους μίλησε To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα: «Ταιριάζουμε σε πολλά, υπάρχει χημεία μεταξύ μας»

Η γνωστή Instagrammer αναφέρθηκε στον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης κι εξήγησε τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον παίκτη του φετινού Survivor...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα όσα μου αρέσουν σε έναν άντρα»

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα όσα μου αρέσουν σε έναν άντρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παναγιώταρου για Σχίζα: "Έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα"

"Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»

Η νικήτρια του J2US, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλά για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή και τονίζει πως είναι πολύ περισσότερα από μια ακόμη σέξι παρουσία στον χώρο της σοουμπίζ. Σε όσους βλέπουν απέναντί τους μια όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα αλλά μένουν σε αυτή την εικόνα, τι θα απαντούσες; Κοίταξε, είναι αποδεκτό αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»