Mediterranean Cheese and Wines: Το γαστρονομικό ταξίδι με τελευταίο σταθμό τη Θεσσαλονίκη
19:22 - 15/04/2022
Η γραβιέρα Νάξου και τα κρασιά Σάμου μαγεύουν και πάλι τη Θεσσαλονίκη.
Το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το τριετές Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Mediterranean Cheese & Wines»!
Οι πρωταγωνιστές, η γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, οι γλυκείς οίνοι ΠΟΠ της Σάμου και οι ΠΟΠ/ΠΓΕ οίνοι της Enoteca Emilia Romana, μάγεψαν για άλλη μια βραδιά τους παρευρισκομένους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Allegro», όπου ο Dip WSET Στέφανος Κόγιας μύησε τους εκλεκτούς καλεσμένους στα μοναδικά χαρακτηριστικά των ΠΟΠ κρασιών της Σάμου, οι οποίοι παράλληλα είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν «gourmet» πιάτα με συνταγές από γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ.
Το γαστρονομικό αυτό «even
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr