Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν ήμουν μικρός οι δάσκαλοι με χτυπούσαν»

17:44 - 15/04/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 ο Νίκος Πολυδερόπουλος. O γνωστός To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Όταν ήμουν μικρός οι δάσκαλοι με χτυπούσαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν

«Έχω ΔΕΠΗ και δυσλεξία», αποκάλυψε αρχικά.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε μικρός και συγκλονίζει.

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δυσλεξία και ΔΕΠΗ, ενώ εξομολογήθηκε ότι δέχτηκε κακοποίηση από τους δασκάλους όταν πήγαινε στο σχολείο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε. «Έχω ΔΕΠΗ και δυσλεξία. Οι δάσκαλοι τότε στο σχολείο μας χτυπούσαν, αν δεν διάβαζες έλεγαν δώστου μια φάπα να μάθει. Ήμουν σε ένα χωριό πολύ μικρό και στην τάξη ήμασταν 10 παιδιά. Μας έριχναν ξύλο φουλ. Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάγνωση, ακόμα και τώρα δηλαδή, δυσκολεύομαι πολύ. Μάθαινα παπαγαλία το μάθημα στο κείμενο αλλά αν με σταμάταγες έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή γιατί μπερδευόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός. «Απομονώθηκα α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν”

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (15/4) ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν ήταν μικρός στο σχολείο. «Έχω ΔΕΠΗ και δυσλεξία. Οι δάσκαλοι τότε στο σχολείο μας χτυπούσαν, αν δεν διάβαζες έλεγαν δώστου μια φάπα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν”

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Για εμένα ο χριστιανισμός δεν είναι κοίταξε να δεις δεν θα φάω σήμερα κρέας αλλά φασόλια και θα πάω να κοινωνήσω».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω δυσλεξία και οι δάσκαλοι στο σχολείο με χτυπούσαν»

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (15/4) ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν ήταν μικρός στο σχολείο. «Έχω ΔΕΠΗ και δυσλεξία. Οι δάσκαλοι τότε στο σχολείο μας χτυπούσαν, αν δεν διάβαζες έλεγαν δώστου μια φάπα να μάθει. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»