Σάκης Αρναούτογλου: «Αν δεν ήταν ο αδερφός μου Γρηγόρης Αρναούτογλου, δε θα είχα κάνει πολλά»
09:20 - 15/04/2022
Ο Σάκης Αρναούτογλου θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και της Ζωής Κρονάκη αυτό το
To άρθρο Σάκης Αρναούτογλου: «Αν δεν ήταν ο αδερφός μου Γρηγόρης Αρναούτογλου, δε θα είχα κάνει πολλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Αρναούτογλου: «Αν δεν ήταν ο αδερφός μου Γρηγόρης, δε θα είχα κάνει πολλά»
Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες» που θα προβληθεί το Σάββατο ήταν ο Σάκης Αρναούτογλου...
Διαβάστε το στο ZouglaΣάκης Αρναούτογλου: Αν δεν ήταν ο αδελφός μου δε θα είχα κάνει πολλά (vid)
Ο Σάκης Αρναούτογλου θα βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ - Οι δηλώσεις για τον αδελφό του ΓρηγόρηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣάκης Αρναούτογλου: «Αν δεν ήταν ο αδερφός μου Γρηγόρης, δε θα είχα κάνει πολλά»
Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες» που θα προβληθεί το Σάββατο ήταν ο Σάκης Αρναούτογλου.
Σύμφωνα με ένα απόσπασμα που προβλήθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάκης Αρναούτογλου: «Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν θα είχα κάνει πολλά, του χρωστάω» (vid)
Θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» αυτό το Σάββατο και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Σάκης Αρναούτογλου ακούγεται να μιλάει για τον παρουσιαστή και αγαπημένο του αδερφό, Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Με τον Γρηγόρη είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αν δεν ήταν στη ζωή μου ο Γρηγόρης, τα πράγματα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr