Η γραβιέρα Νάξου συναντάει το γλυκό σαμιώτικο κρασί – Εξωστρέφεια των δυο Συνεταιρισμών
08:04 - 15/04/2022
Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε ο τριετής κύκλος του ευρωπαϊκού προγράμματος Mediterranean Cheese and Wines, δράση στην οποία προωθήθηκαν αυθεντικά προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) από τα νησιά Νάξος και Σάμος, πρωτοβουλία των δυο ιστορικών Ενώσεων Συνεταιρισμών τους.
Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)
Αυθεντικά προϊόντα που είναι χαρακτηρισμένα ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενη Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) όπως η γραβιέρα Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου αλλά και τα γλυκά κρασιά του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου (ΕΟΣ Σάμου) συμμετείχαν στο τριετές ευρωπαϊκό πρό
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr