Θεοδώρα Σιάρκου: Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι γιατί ερχόταν πολύ ευδιάθετος

22:20 - 14/04/2022

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου. «Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν, δεν έχω να καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε για 5 μήνες μια πολύ αρμονική συνεργασία, ήταν πολύ υποστηρικτικός και με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε μυστικά για την κωμωδία» ανέφερε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Σε ότι αφορά τα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» είπε: «Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι γιατί ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν και έβρισκε τρόπους να κάνει το γύρισμα ανάλαφρο και διασκεδα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Προέκυψε όλο αυτό και έφυγε νύχτα

“Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι γιατί ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν και έβρισκε τρόπους να κάνει το γύρισμα ανάλαφρο και διασκεδαστικό” ανέφερε η Θεοδώρα Σιάρκου. Η Θεοδώρα Σιάρκου έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως όλα άλλαξαν ... Περισσότερα To άρθρο Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Προέκυψε όλο αυτό και έφυγε νύχτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Προέκυψε όλο αυτό και έφυγε νύχτα

“Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι γιατί ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν και έβρισκε τρόπους να κάνει το γύρισμα ανάλαφρο και διασκεδαστικό” ανέφερε η Θεοδώρα Σιάρκου. Η Θεοδώρα Σιάρκου έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως όλα άλλαξαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη

Σοβαρά τραυματίας μετά από επεισόδιο στη Βάρκιζα – Άγνωστο αν το τραύμα του οφείλεται σε μαχαίρι ή σφαίρα

Κίνηση τώρα: Μεγάλες καθυστερήσεις στη Μεσογείων λόγω σύγκρουσης οχημάτων

«Ζει ο σύζυγος;» – «Όχι ευτυχώς, είμαι ελεύθερη»: Διάλογος έπος Τσελίκα με ηλικιωμένη στον Πειραιά

Κάλαντα στον δήμαρχο Αθηναίων από φορείς και συλλόγους: «Καμία και κανένας μόνος του»