Γιάννης Καπετάνιος: Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα με 1.000 δραχμές τον νεκροθάφτη

22:10 - 14/04/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος το πρωί της Πέμπτης (14/04) και θυμήθηκε τα επαγγέλματα που έκανε όσο βρισκόταν στο χωριό του, την εποχή που μπάρκαρε ως «γνήσιος Χιώτης» αλλά και τους Έλληνες πρωταγωνιστές που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo. «Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα με 1.000 δραχμές τον νεκροθάφτη. Τη δουλειά του νεκροθάφτη τη θεωρούσα φυσιολογική» είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος και πρόσθεσε: «Μπάρκαρα στα καράβια, πήγα στην Αμερική λαθραία. Έπλενα πιάτα, έφτιαχνα ντόνατς, πίτσες, δούλευα 6 το απόγευμα με 6 το πρωί». Αναφερόμενος στους Έλληνες πρωταγωνιστές που έχουν απασχολήσει την ε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καπετάνιος: Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα με 1.000 δραχμές τον νεκροθάφτη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος το πρωί της Πέμπτης (14/04) και θυμήθηκε τα επαγγέλματα που έκανε όσο βρισκόταν στο χωριό του, την εποχή που μπάρκαρε ως «γνήσιος Χιώτης» αλλά και τους Έλληνες πρωταγωνιστές που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo. «Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οι γκάφες και οι άτυχες στιγμές της εβδομάδας που πέρασε

Η φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ μόνο με το εσώρουχό του στη σάουνα – Η ανάρτηση στο Instagram

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο ορεινό Λιβάδι Ελασσόνας

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 16/11/2024

Θλίψη στην Ινδία: Δέκα βρέφη νεκρά από φωτιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο