Νένα Χρονοπούλου: «Αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκυμοσύνη, να αφήσω τον Χρήστο ορφανό;»

15:14 - 14/04/2022

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου για τον γιο της Χρήστο. Όπως λέει νιώθει υπερήφανη […] The post Νένα Χρονοπούλου: «Αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκυμοσύνη, να αφήσω τον Χρήστο ορφανό;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νένα Χρονοπούλου: Αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκυμοσύνη, να αφήσω τον Χρήστο ορφανό;

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Νένα Χρονοπούλου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να μην κάνει δεύτερο παιδί μετά τη γέννηση του γιου της, Χρήστου τον οποίο τόνισε ότι ποτέ δεν προσπάθησε να τον κρύψει από τον περίγυρό της. «Δεν θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου. Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε