Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»
14:42 - 14/04/2022
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής […]
The post Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»
Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα του #metoo, αλλά και τις σχέσεις του με την οικογένεια Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤάσος Χαλκιάς: Η σχέση με την σύζυγό του, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ιωάννα Μαλέσκου
O αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει πολλούς φίλους στον χώρο της υποκριτικής.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤάσος Χαλκιάς: Στην αρχή είχα επαφές με την οικογένεια του Φιλιππίδη, τώρα όχι
Όσα είπε ο Τάσος Χαλκιάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για την μακρόχρονη συνεργασία και φιλία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και όσους έχουν εξουσία στα χέρια τους μίλησε με σαφήνεια ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. «Ο δικός μας είναι ένας χώρος στον οποίο δημοσιοποιείται ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Τάσος Χαλκιάς: Στην αρχή είχα επαφές με την οικογένεια του Φιλιππίδη, τώρα όχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»
O Τάσος Χαλκιάς την Πέμπτη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη» (VID)
Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε αρχικά, για την «εξουσία» στον χώρο του θεάτρου. «Ο δικός μας είναι ένας χώρος, στον οποίο δημοσιοποιείται ό,τι συμβαίνει μέσα σε αυτόν. Είτε από κουτσομπολίστικη διάθεση, είτε μέσα από τη δουλειά των δημοσιογράφων. Ο όρος “εξουσία” δεν παύει να υπάρχει και μέσα στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάσος Χαλκιάς: Δεν έχω πια σχέσεις με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη [βίντεο]
Δεν διατηρεί επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή την οικογένειά του είπε ο άλλοτε συνεργάτης του Τάσος Χαλκιάς.
Διαβάστε το στο thetoc.grΤάσος Χαλκιάς: Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη
«Υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι, ομολογουμένως, που εκμεταλλεύτηκαν τα πρωτεία που τους έδωσε ο χώρος καθόλου τυχαία»
Διαβάστε το στο news.grΤάσος Χαλκιάς: Στην αρχή είχα επαφές με την οικογένεια του Φιλιππίδη, τώρα όχι
Για την μακρόχρονη συνεργασία και φιλία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και όσους έχουν εξουσία στα χέρια τους μίλησε με σαφήνεια ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. «Ο δικός μας είναι ένας χώρος στον οποίο δημοσιοποιείται ότι συμβαίνει μέσα σε αυτόν. Είτε από κουτσομπολίστικη διάθεση είτε […]
Διαβάστε το στο dete.gr