Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League και το αξίζουμε»

12:46 - 14/04/2022

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν σταματάει να κάνει όνειρα και να θέτει μεγάλους στόχους στη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα κάνει το παν για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League, το αξίζουμε»

Στο μεγάλο όνειρο της κατάκτησης του Champions League με τη φανέλα της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Διαβάστε το στο in.gr

Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League και το αξίζουμε»

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν σταματάει να κάνει όνειρα και να θέτει μεγάλους στόχους στη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα κάνει το παν για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League. Όντας ο MVP του επαναληπτικού προημιτελικού με την Μπενφίκα και όντας υποψήφιος για κορυφαίος της εβδομάδας των ρεβάνς στους «8» της διοργάνωσης, ο «Τσίμι» δεν […] The post Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League και το αξίζουμε» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τσιμίκας: «To μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Champions League»

«To μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Champions League». Ο Κώστας Τσιμίκας, MVP στον χθεσινό αγώνα ρεβάνς της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα (3-3) για την προημιτελική φάση του Champions League, αφού από τα πόδια του... έφυγαν δύο ασίστ για [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League»

Τσιμίκας: «Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League» 14/04/2022 Όντας ο MVP του επαναληπτικού προημιτελικού με τη Μπενφίκα και όντας υποψήφιος για κορυφαίος της εβδομάδας των ρεβάνς στους «8» του Champions League, ο Κώστας Τσιμίκας δεν σταματάει πουθενά. «Το Champions League ήταν ο μεγάλος μου στόχος όταν ήρθα στη Λίβερπουλ, το θέλω πολύ και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα μου να το καταφέρουμε, γιατί το αξίζουμε», σχολίασε ο Έλληνας φουλ μπακ στην επίσημη ιστοσελίδα των κόκκινων. Για τις δύο ασίστ που έβγαλε προς τους Κονατέ και Φιρμίνο στο 3-3 απέναντι στη Μπενφίκα είχε να πει: «Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαι πολύ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεργκ: «Τώρα δεν σκεφτόμαστε την απόσταση από την κορυφή αλλά πώς να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας»

Ο 80χρονος μαθητής και σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28η Οκτωβρίου έγινε αφιέρωμα στο Guardian

Τσάβες: «Όλοι μαζί για το όνειρό μας!» (vid)

Σαν κάτι να του “χαλάει” το μυαλό

Καραγκούνης: Βρέθηκε στην προπόνηση της Ρεάλ και μίλησε με Μπαπέ, Μόντριτς κι Αντσελότι!

Τριάντα Ρώσοι στοχεύουν να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Βουδαπέστης