Άγρια on air κόντρα Βαρεμένου – Ψαριανού: Η τοξικότητα, τα «Πουτινόσκυλα» και η Έλενα Ακρίτα
09:56 - 14/04/2022
«Άναψαν» τα αίματα το πρωί της Πέμπτης (14/4) στον αέρα του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Βαρεμένος στράφηκε κατά του Γρηγόρη Ψαριανού κατηγορώντας τον πως «είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο ”Πουτινόσκυλο”». «Θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ» τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος με τον Γρηγόρη Ψαριανό να του απαντά: «Κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;». Στη συνέχεια φανερά οργισμένος ο Γιώργος Βαρεμένος κάνοντας λόγο για «τοξικότητα» φώναζε ότι αυτός δεν είναι διάλογος και επαναλάμβανε τη λέξη «έλεος». Ο Γρηγόρης Ψαριανός από την πλευρά του ανέφερε «ποτέ δεν έγραψα εγώ ”Πουτινόσκυλο”. Ε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριος καυγάς on air Βαρεμένου με Ψαριανό για τα «Πουτινόσκυλα»: «Γιατί δικαιώνετε το όνομά σας;»
Βαριές κουβέντες ακούστηκαν στον αέρα του ΣΚΑΙ, το πρωί της Πέμπτης (14.04.2022) όταν στο ίδιο πάνελ βρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος με τον Γρηγόρη Ψαριανό. Όταν η συζήτηση «πήγε» στον χαρακτηρισμό «πουτινόσκυλα», την οποία φέρεται να είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός για την Έλενα Ακρίτα, και ο Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι δεν μπορεί να ... Περισσότερα
To άρθρο Άγριος καυγάς on air Βαρεμένου με Ψαριανό για τα «Πουτινόσκυλα»: «Γιατί δικαιώνετε το όνομά σας;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆγριος καυγάς Βαρεμένου – Ψαριανού στον ΣΚΑΪ για τα «πουτινόσκυλα»
Η ειρωνεία για το όνομά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάστε το στο news.grΆγρια κόντρα Βαρεμένου-Ψαριανού για τους Πουτινόφιλους
«Βγήκαν» τα μαχαίρια ανάμεσα σε Ψαριανό και Βαρεμένο.
Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr