Κώστας Τσιμίκας: Θα βάλω το βραβείο στο σπίτι μου να το βλέπω κάθε πρωί
01:34 - 14/04/2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο 3-3 της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα στο «Άνφιλντ» με το οποίο η ομάδα του «σφράγισε» την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League. Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ μοίρασε δύο ασίστ – για το 1-0 στον Ιμπραΐμα Κονατέ στο 21′ και στον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 65′ για το 3-1. Η εμφάνισή του ήταν αρκετή για να ανακηρυχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης από την UEFA. Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο Κώστας Τσιμίκας, είπε: «Είμαι ευγνώμων. Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς μου τα τελευταία χρόνια σε αυτό το σύλλογο. Επίσης, χωρίς του συμπαίκτες μου δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο. Αυτό το βραβε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιμίκας: «Θα βάλω το βραβείο στο δωμάτιό μου, είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς μου»
Ο MVP της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Μπενφίκα, Κώστας Τσιμίκας, δήλωσε μετά το ματς ότι νιώθει ευγνώμων για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, το οποίο και αφιέρωσε στους συμπαίκτες του.
Διαβάστε το στο GazzettaΑποθέωση για τον Τσιμίκα, MVP στο Λίβερπουλ-Μπενφίκα: «Θα βάλω το βραβείο στο δωμάτιό μου, να το βλέπω κάθε πρωί»
Μεγάλη ατομική διάκριση για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπενφίκα και χάρη στις δύο ασίστ ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.
Διαβάστε το στο real.gr