Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ»
13:16 - 13/04/2022
Για μια μεγάλη αδυναμία της ζωής του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε από καρδιάς το πρωινό της Τετάρτης, όταν και βρέθηκε […]
The post Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ
Όσα είπε από καρδιάς ο Μάκης Δελαπόρτας για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε την Τετάρτη ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να μην αναφερθεί στην αδυναμία της ζωής του. Την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η καλή μου νεράιδα. Την έχω ζήσει μέχρι ... Περισσότερα
To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ»
“Όταν έφυγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη γκρεμίστηκαν πάρα πολλά πράγματα”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο κανάλι OPEN όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022.
Διαβάστε το στο thebest.grΜάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ο μέντορας μου και ο “πατέρας” μου όταν εκείνος πέθανε» (vid)
Ο Μάκης Δελαπόρτας εξομολογήθηκε πως «η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η καλή μου νεράιδα. Την έχω ζήσει μέχρι το τέλος και η Αλίκη είναι μια πληγή, δική μου όπως και νομίζω όλων, που δεν κλείνει ποτέ μέσα μου. Όταν έφυγε η Αλίκη γκρεμίστηκαν πάρα πολλά πράγματα για όλους». «Για μένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ο μέντορας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάκης Δελαπόρτας: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι για μένα μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ"
"Όταν έφυγε γκρεμίστηκαν πάρα πολλά πράγματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε με αυτή την πίκρα»
Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν από τους ανθρώπους που έχουν ζήσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε όλες τις εκφάνσεις της. Ο ηθοποιός και συγγραφέας δηλώνει ότι για εκείνον είναι μια πληγή που για εκείνον δεν κλείνει. «Όταν έφυγε η Αλίκη γκρεμίστηκαν πάρα πολλά πράγματα για όλους. Δεν το ήξερε ότι θα φύγει», ανέφερε αρχικά. Στην συνέχεια πρόσθεσε: […]
The post Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε με αυτή την πίκρα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr