Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με όποιον έχει κατηγορηθεί»

11:50 - 13/04/2022

Με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, η Ιωάννα Πηλιχού παραχώρησε την Τετάρτη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος […] The post Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με όποιον έχει κατηγορηθεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Πηλιχού για το #metoo: Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με τους θύτες (Βίντεο)

Η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού αναφέρθηκε σε εκείνους που τοποθετούνται υπέρ των ανθρώπων, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Πηλιχού: Δεν είμαι δικαστής για όσους έχουν κατηγορηθεί

Όσα εξομολογήθηκε η Ιωάννα Πηλιχού για το #metoo. Την προσωπική της άποψη για το κίνημα #metoo και όσους “συμπάσχουν” με τους κατηγορούμενους συναδέλφους της εξέφρασε η Ιωάννα Πηλιχού μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη στο OPEN.  “Δεν μπορώ να πω ότι με αφορά ποιος συμπάσχει και ποιος δεν συμπάσχει με ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Πηλιχού: Δεν είμαι δικαστής για όσους έχουν κατηγορηθεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιωάννα Πηλιχού: «Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με κάποιον που έχει κατηγορηθεί – Δεν είμαι δικαστής»

Όσα είπε η Ιωάννα Πηλιχού στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Η Ιωάννα Πηλιχού για το metoo: «Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με τους θύτες»

Για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το κίνημα #metoo μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι «συμπάσχουν με τους θύτες». «Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει και ποιος δεν συμπάσχει με κάποιον, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για τόσο άσχημα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ιωάννα Πηλιχού: Δεν είμαι δικαστής για όσους έχουν κατηγορηθεί

Την προσωπική της άποψη για το κίνημα #metoo και όσους “συμπάσχουν” με τους κατηγορούμενους συναδέλφους της εξέφρασε η Ιωάννα Πηλιχού μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη στο OPEN. “Δεν μπορώ να πω ότι με αφορά ποιος συμπάσχει και ποιος δεν συμπάσχει με κάποιον ο οποίος έχει κατηγορηθεί για πράγματα άσχημα. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ιωάννα Πηλιχού: "Δεν με αφορά ποιος συμπάσχει με όποιον έχει κατηγορηθεί"

"Δεν είμαι δικαστής"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Φραγκολιάς για Ουγγαρέζο: «Δεν το έχουμε λύσει μεταξύ μας, μείναμε εκεί»

Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος ζητά από Χλόη και Πέτρο να παντρευτούν

Συγκινεί η Ελένη Καστάνη για την Καίτη Κωνσταντίνου: «Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε Καιτούλα μου, Καίτεν μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πριν προσβάλλεις, θα ήταν θεμιτό να ‘σαι σίγουρος γι’ αυτό που λες»

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό στα 14 της: «Ακούστηκε κανονικά, ήταν σαν ψαλμωδία αυτό το πράγμα»

Πέτρος Ξεκούκης: «Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, σταμάτησε ο αέρας και μπόρεσα να σηκώσω τα χέρια ψηλά»