Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος μου υπογράφει ότι μόνο τα παιδιά ετεροφυλόφιλων οικογενειών μεγαλώνουν ευτυχισμένα;»
08:20 - 13/04/2022
Με αφορμή τα όσα εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής στην εκπομπή του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε
To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος μου υπογράφει ότι μόνο τα παιδιά ετεροφυλόφιλων οικογενειών μεγαλώνουν ευτυχισμένα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος μου υπογράφει ότι μόνο τα παιδιά ετεροφυλόφιλων οικογενειών μεγαλώνουν ευτυχισμένα;»
«Αν μου δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, ότι δεν θα τα πειράξει κανείς, δεν θα ασκηθεί βία τότε να πει την άποψή του (για τις ομόφυλες οικογένειες)», είπε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος μου υπογράφει ότι μόνο τα παιδιά ετεροφυλόφιλων οικογενειών μεγαλώνουν ευτυχισμένα;» (vid)
Ο παρουσιαστής ακούγοντας τα όσα του είπε ο γνωστός make up artist αλλά και την υπόθεση της Πάτρας είπε: «Μετά από όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό -ξέρεις για ποια ιστορία μιλάω, αυτή που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο, προχτές ακούσαμε κάτι άλλο- λέω ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει ότι τα παιδιά που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: "Ποιος μου υπογράφει ότι μόνο τα παιδιά ετεροφυλόφιλων οικογενειών μεγαλώνουν ευτυχισμένα;"
Όσα δήλωσε
Διαβάστε το στο patrasevents.gr