Νίκος Μουτσινάς: Είδε στον ύπνο του, γυμνή την Ιωάννα Τούνη – Η αντίδραση της influencer

20:48 - 12/04/2022

Άλλο ένα «Καλό μεσημεράκι» βγήκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τρίτης (12/04) και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει τη δική του ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε τη δική του True Story και περιέγραψε το όνειρο που είδε με πρωταγωνίστρια τη γυμνή Ιωάννα Τούνη. Είμαι σε ένα σπίτι, που είναι δικό αλλά δεν είναι το δικό μου. Είχα πάρα πολύ ωραία κουζίνα» άρχισε να λέει ο Νίκος Μουτσινάς και τόνισε πως στην κουζίνα τα πάντα ήταν λευκά και όμορφα όμως ο πάγκος ήταν ιδιαίτερα στενός. «Ήμουν εγώ με την Ιωάννα Τούνη η οποία δεν φορούσε τίποτα και εγώ ήταν σα να είμαι ο Αλεξάνδρου. Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε οι δυο κολλητές πώς θα βάλουμε μπρος το πλυντήριο πιάτων. Κάποια στιγμή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Είδε στον ύπνο του, γυμνή την Ιωάννα Τούνη - Η αντίδραση της influencer

«Πήγε να γίνει η έκρηξη και να γίνουμε ένα και ξύπνησα»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συνεχίζονται οι επιθέσεις στο Κίεβο – Επιχείρηση για την απώθηση αεροπορικής επιδρομής της Ρωσίας το βράδυ

Πολυτεχνείο: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 17/11/2024

Μπάιντεν σε Σι Τζινπίνγκ: «ΗΠΑ και Κίνα να κάνουν το παν για να αποφύγουν ο ανταγωνισμός να εκτραπεί σε σύγκρουση»

Ο Γκέδες των… 102 εκατ. για Ολυμπιακό – Δανεικός Φορτούνης και επιθετικός!

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς