Σέρρες: Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο – Τον έσωσαν περαστικοί

00:01 - 08/01/2020

Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο στις Σέρρες - Πολίτες τον βοήθησαν, και κατάφεραν να βγάλουν το πόδι του από τα κοφτερά δόντια του σκύλουEπίθεση από σκύλο πίτμπουλ δέχθηκε ένας μαθητής Δημοτικού σχολείου στο τοπικό διαμέρισμα του Λευκώνα, στις Σέρρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Δίκτυο Τηλεόραση», η επίθεση σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 11 χρονος περνούσε έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριας του σκύλου, η οποία άνοιξε την πόρτα να χαιρετήσει κάποιο γνωστό της, με αποτέλεσμα το σκυλί να ορμήσει πάνω στο παιδί. Μιλώντας στην κάμερα του «Δικτύου», το παιδί περιέγραψε τον τρόμο που έζησε στα δόντια του σκύλου, ομολογώντας πως, ευτυχώς, κάποιοι πολίτες τον βοήθησαν και κατάφεραν να βγάλουν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σέρρες: Πίτμπουλ επιτέθηκε και δάγκωσε 11χρονο - Τι λέει ο μαθητής

ΕΛΛAΔΑ  Σκυλί ράτσας πιτμπουλ βγήκε από την αυλή του σπιτιού της ιδιοκτήτριάς του και αναίτια επιτέθηκε σε 11χρονο που περνούσε εκείνη την ώρα έξω από αυτό και άρχισε να τον δαγκώνει Ο 11χρονος τρόμαξε και δε μπορούσε να αντιδράσει. Το σκυλί τον δάγκωνε ξανά και ξανά στο δεξί πόδι. «Eγώ περνούσα έξω από το σπίτι εκείνης της κυρίας όταν την είδα να ανοίγει την μεγάλη συρόμενη πόρτα για να συναντήσει έναν συγγενή της που περνούσε από έξω. Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα. Τότε το σκυλί πετάχτηκε έξω και μου όρμηξε. Άρχισε να με δαγκώνει. Τρόμαξα. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Τέσσερις ενήλικες προσπαθούσαν να το τραβήξουν από πάνω μου. Εγώ πόνεσα πολύ και φοβήθηκα” λέει στα SerraikaNea.gr. Εκείνη την ώρα ο πατέ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά