Χριστίνα Παππά: Θα έκανα ξανά το «Real Housewives» με μεγάλη χαρά

18:06 - 12/04/2022

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Η Χριστίνα Παππά, καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της και τον γιο της Δημήτρη. «Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Παππά: Θα έκανα ξανά το «Real Housewives» με μεγάλη χαρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Θα έκανα ξανά το «Real Housewives» με μεγάλη χαρά

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Η Χριστίνα Παππά, καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της και τον γιο της Δημήτρη. «Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Έρχονται συμβάσεις on demand απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα

Στην ιδρυτική ομάδα της τρομοκρατικής οργάνωσης ο 31χρονος που έφυγε από το σπίτι στους Αμπελόκηπους – Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Στα σκαριά διπλασιασμός του φορο – μπόνους για πληρωμές σε κλάδους με μεγάλη φοροδιαφυγή

Μόνιμη η ρύθμιση για τις Εισφορές Αλληλεγγύης Συνταξιούχων – De facto απαλλαγή για τις συντάξεις των 1.400 ευρώ

Φόβοι των Δημοκρατικών για την επιστροφή του «εκτός ελέγχου» Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η τελική αναμέτρηση Κασσελάκη και πλειοψηφίας - Αναμένονται αποφάσεις για τις ενστάσεις