Μέλπω Ζαρόκωστα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα – Ο Παπαμιχαήλ ένιωθε λίγος μπροστά της και ήταν

10:46 - 12/04/2022

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά», λέει η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η Μέλπω Ζαρόκωστα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που ... Περισσότερα To άρθρο Μέλπω Ζαρόκωστα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα – Ο Παπαμιχαήλ ένιωθε λίγος μπροστά της και ήταν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα, έκανε υπερβολές»

H σπουδαία ηθοποιός σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή και την καριέρα της.

Διαβάστε το στο in.gr

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα – Ο Παπαμιχαήλ ένιωθε λίγος μπροστά της και ήταν

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μέλπω Ζαρόκωστα και αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με την Αλίκη Βουγιουκλακη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και για το πρόβλημα υγείας της. «Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια. Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε. Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος!» θυμήθηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα και πρόσθεσε: «Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω. Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε ψεύτικα, έκανε υπερβολές»

Την καρδιά της «άνοιξε» στο «MEGA Καλημέρα» η Μέλπω Ζαρόκωστα. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την ζωή της, τη σχέση της με τους μεγάλους πρωταγωνιστές και ο λόγος που δεν της ξαναμίλησε ο πατέρας της. Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπώρησε, φτάνοντάς την σε οριακό σημείο. «Με τρόμο και πανικό πέρασα την […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΗΠΑ: Κόλαφος η έκθεση για τον Ματ Γκέιτς – Η σεξουαλική επαφή με ανήλικη και τα πάρτι με τα ναρκωτικά

ΑΕΚ: Ο Πινέδα έχει δεχτεί πρόταση από την Τσίβας γράφουν στο Μεξικό

Ίδρυμα Ωνάση: 22 γυμνάσια και λύκεια σε ευάλωτες περιοχές γίνονται Δημόσια Ωνάσεια σχολεία

Μοζαμβίκη: Στους 120 έφτασαν οι νεκροί από το πέρασμα κυκλώνα

Έξαλλος ο Ζελένσκι με τον Φίτσο για τις δηλώσεις στήριξης σε Πούτιν

Το Pharaoh υποδέχεται το Bar Brutal