Μαρία Διακοπαναγιώτου: Εγώ υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη

21:34 - 11/04/2022

“Ξυπνούσα το πρωί και ήταν μαυρίλα, κόλαση, μαρτύριο. Φοβόμουν τα πάντα, είχα τρεις μήνες εμβοές, άκουγα μια συγκεκριμένη συχνότητα” δήλωσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου. «Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, υπερσκέφτεται. Είμαι άνθρωπος που μέσα στην καραντίνα πέρασα αυτή τη διαταραχή. Τώρα είναι καλύτερα αλλά οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες από το κανονικό, ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: Εγώ υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης. Εκεί που σου μιλάω, ξαφνικά κλακ…”

«Ένας άνθρωπος που έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή, υπερσκέφτεται. Είμαι άνθρωπος που μέσα στην καραντίνα πέρασα αυτή τη διαταραχή. Τώρα είναι καλύτερα αλλά οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω στρες από το κανονικό, σωματοποιούν πράγματα, φοβούνται πολύ εύκολα. Αυτά είναι κάποια συμπτώματα. Εγώ, ας πούμε, υποφέρω από πονοκεφάλους, ιλίγγους, διαταραχή μνήμης αδιανόητη. Δηλαδή, εκεί που σου μιλάω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Eurojackpot: Απόψε στις 21:15 η κλήρωση για τα 79 εκατομμύρια – Έως τις 19:00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,65%, στα 127,25 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Οικογένεια κι ένας ποινικός πίσω από το οπλοστάσιο στη δυτική Αττική – «Έσπρωχναν» εκρηκτικά στην Greek Mafia, πληρώνονταν με λίρες

Εκλογές στις ΗΠΑ 2024: Πώς κινήθηκε η αγορά ομολόγων λίγο πριν τα αποτελέσματα

Φορολογικό νομοσχέδιο: Σε διαβούλευση 12 μειώσεις φόρων, κίνητρα σε επιχειρήσεις και μεταρρυθμίσεις στη νομοθεσία

Πρόβλεψη Economist τινάζει την μπάνκα στον αέρα! Δίνει προβάδισμα νίκης στην Κάμαλα Χάρις με 56% - Live οι εξελίξεις