Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει πώς είναι η κοιλιά της μετά από δύο εγκυμοσύνες – Φωτογραφίες
20:04 - 11/04/2022
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Μιλλούση, έχοντας στο πλευρό
To άρθρο Βασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει πώς είναι η κοιλιά της μετά από δύο εγκυμοσύνες – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες
«Δεν είναι το πριν και το μετά είναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα, με σωστή διατροφή και άσκηση», έγραψε στην ανάρτησή της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το κορμί της μετά από δύο εγκυμοσύνες
Είναι μία πολυάσχολη μανούλα, καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒασιλική Μιλλούση: Δείτε το σώμα της μετά από δυο γέννες
Χωρίς να βάλει ούτε ένα… φίλτρο, η Βασιλική Μιλλούση κοινοποίησε μια φωτογραφία, δείχνοντας το σώμα της μετά από δυο εγκυμοσύνες. Δεν προσπάθησε να βγάλει κάποια αψεγάδιαστη εικόνα. Η Βασιλική Μιλλούση εμφάνισε στους 159 χιλιάδες followers της -αλλά και σε άλλους λογαριασμούς μέσω της αλληλεπίδρασης- το σώμα της μετά από δυο εγκυμοσύνες, παίρνοντας το μήνυμα πως ... Περισσότερα
To άρθρο Βασιλική Μιλλούση: Δείτε το σώμα της μετά από δυο γέννες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒασιλική Μιλλούση: Δείχνει την κοιλιά της μετά από δύο εγκυμοσύνες και στέλνει μήνυμα προς όλες τις μανούλες
Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής τα είπε όλα με μία ανάρτηση
Διαβάστε το στο in.grΒασιλική Μιλλούση: «Eίναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα…»
Έτσι είναι το σώμα της μετά από δύο γέννες και αρκετή γυμναστική.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒασιλική Μιλλούση: Μας δείχνει την κοιλιά της μετά από δύο εγκυμοσύνες
Αυτή τη φορά όμως, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία εντελώς διαφορετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες μέσα από τις οποίες θέλησε να μας δείξει το σώμα της μετά από δύο γέννες. «Δεν είναι το πριν και το μετά είναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες,χωρίς φίλτρα, με σωστή διατροφή και άσκηση!Αγαπήστε το σώμα σας προσπαθήστε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασιλική Μιλλούση: «Eίναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα…»
Έτσι είναι το σώμα της μετά από δύο γέννες και αρκετή γυμναστική.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΒασιλική Μιλλούση: «Eίναι η κοιλιά μου μετά από δύο εγκυμοσύνες, χωρίς φίλτρα…»
Έτσι είναι το σώμα της μετά από δύο γέννες και αρκετή γυμναστική.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΒασιλική Μιλλούση: Μας έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες
Η Βασιλική Μιλλούση έχει φέρει στον κόσμο τις δυο κόρες της, Σοφία και Ελένη, καρπούς του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Παρόλα αυτά η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής έχει διατηρήσει σε άψογη φόρμα στον σώμα της. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Σοφία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, ενώ η μικρότερη η Ελένη ήρθε στον […]
The post Βασιλική Μιλλούση: Μας έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr