Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»: «Για χρόνια μου φέρονταν σαν να είμαι ο Θανάσης Καλημέρης»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένος Χαραλαμπίδης: Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία, ήταν καλό το κασέ
Για την τηλεοπτική επιτυχία που τον έκανε ευρύτερα γνωστό μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη στήλη Vintage Stories του Πάμε Δανάη. «Ο Θανάσης Καλημέρης ήταν μια φυσιογνωμία με καλλιτεχνική τρέλα που ο Έλληνας είδε τον εαυτό του εκείνη την εποχή. Μου έκανε εντύπωση που πρόπερσι που παίχτηκε σε επανάληψη, είχε πολύ μεγάλη τηλεθέαση. Είχα την τύχη ... Περισσότερα
To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία, ήταν καλό το κασέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Ρένος Χαραλαμπίδης για το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»: «Για χρόνια μου φέρονταν σαν να είμαι ο Θανάσης Καλημέρης»
Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά, που γνώρισε τεράστια επιτυχία, «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τότε. Όσο για τον ρόλο του «Θανάση […]
Διαβάστε το στο irafina.gr