Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»: «Για χρόνια μου φέρονταν σαν να είμαι ο Θανάσης Καλημέρης»

18:34 - 11/04/2022

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία, ήταν καλό το κασέ

Για την τηλεοπτική επιτυχία που τον έκανε ευρύτερα γνωστό μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη στήλη Vintage Stories του Πάμε Δανάη. «Ο Θανάσης Καλημέρης ήταν μια φυσιογνωμία με καλλιτεχνική τρέλα που ο Έλληνας είδε τον εαυτό του εκείνη την εποχή. Μου έκανε εντύπωση που πρόπερσι που παίχτηκε σε επανάληψη, είχε πολύ μεγάλη τηλεθέαση. Είχα την τύχη ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία, ήταν καλό το κασέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»: «Για χρόνια μου φέρονταν σαν να είμαι ο Θανάσης Καλημέρης»

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά, που γνώρισε τεράστια επιτυχία, «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τότε. Όσο για τον ρόλο του «Θανάση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μαρκόπουλο: Συνελήφθη 19χρονος Ρομά για τον θάνατο από πυροβολισμό του 5χρονου

Μέση Ανατολή: Αναληθείς οι αναφορές πως υψηλόβαθμα μέλη της Χαμάς μετακόμισαν στην Τουρκία από το Κατάρ, λέει η Άγκυρα

Κύπρος: Εξι φορές πάνω από το όριο το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού του ΙΧ που σκοτώθηκε η 20χρονη Ελληνίδα

Μαρινάκης: Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο ΕΣΥ εντείνεται ακόμα περισσότερο

Θεσσαλονίκη: Αρνούνται τις κατηγορίες για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας ο πρώην σύντροφός της και ο φίλος της

Πάνος Ξενοκώστας: Η Ναυπηγική Βιομηχανία στην Ελλάδα έκανε τη μεγαλύτερη επαναφορά στην ιστορία της Ευρώπης