Σίσσυ Ζουρνατζή στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά την καταδίκη του πρώην της: «Θυμάμαι να δέχομαι μια κλωτσιά»

18:04 - 11/04/2022

Δικαστική δικαίωση για την Σίσσυ Ζουρνατζή, η οποία είδε τον πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε To άρθρο Σίσσυ Ζουρνατζή στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά την καταδίκη του πρώην της: «Θυμάμαι να δέχομαι μια κλωτσιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίσσυ Ζουρνατζή: Η εξομολόγηση μετά την καταδίκη του πρώην της -«Θυμάμαι να δέχομαι μια κλωτσιά»

Τι λέει η ίδια στο Tlive

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Σίσσυ Ζουρνατζή στο TLive μετά τη καταδίκη του πρώην συντρόφου της – «Θυμάμαι ότι δέχτηκα μια κλωτσιά»

Δικαιώθηκε δικαστικά η Σίσσυ Ζουρνατζή για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε […] The post Η Σίσσυ Ζουρνατζή στο TLive μετά τη καταδίκη του πρώην συντρόφου της – «Θυμάμαι ότι δέχτηκα μια κλωτσιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες