Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα Καλλιστεία δεν ορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου»
14:20 - 11/04/2022
Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης είχε συμμετάσχει στα κρητικά Καλλιστεία. Για
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα Καλλιστεία δεν ορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η Μαλέσκου: Δεν θέλω να μιλάω για τα Καλλιστεία – «Δεν ορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου»
Για αυτή την περίοδο της ζωής της θέλησε να μιλήσει το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Love It»,
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΙωάννα Μαλέσκου: Δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία, δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητά μου
«Δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου τη Δευτέρα (11/4) κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. «Ήμουν το 2013, ήμουν μία άλλη κοπέλα… άλλες οι προσλαμβάνουσές μου» συμπλήρωσε. Στον αέρα του Love It η Ιωάννα Μαλέσκου επεσήμανε πως δεν έχει κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. «Δεν μ΄αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία γιατί δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητά μου και δη τη στιγμή που μιλάμε τώρα» ανέφερε. «Είναι κάτι που μπορεί σε μία μεγαλύτερη μερίδα κόσμου να σε έχει καταστήσει πιο γνωστό ή πιο αναγνωρίσημο χωρίς όμως να σημαίνει αφοριστικά μιλώντας» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συμπλήρωσε: «Βέβαια να βάλουμε με ένα αστερ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: «Ήμουν κοριτσάκι, δεν θέλω να μιλάω για τα Καλλιστεία – Δεν ορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου» (vid)
«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δεν μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία, δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου»
Η Ιωάννα Μαλέσκου, σήμερα, στον αέρα του «Love it», μίλησε, ουσιαστικά, πρώτη φορά για την περίοδο που πήγε στα Καλλιστεία […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία, δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Μαλέσκου: Οι λόγοι που δεν μιλάει για τα καλλιστεία – “Ήμουν μια άλλη κοπέλα – Δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου” (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου, κατά την διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στα καλλιστεία της Κρήτης, το 2013.
Το άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Οι λόγοι που δεν μιλάει για τα καλλιστεία – “Ήμουν μια άλλη κοπέλα – Δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου” (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr