Πάτρα: Ποια είναι η γυναίκα που φρόντισε το μνήμα της Τζωρτζίνας μετά την εκταφή για το τάμπλετ

09:26 - 11/04/2022

Η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του Happy Day βρίσκονται το τελευταίο 24ωρο στην Πάτρα, με To άρθρο Πάτρα: Ποια είναι η γυναίκα που φρόντισε το μνήμα της Τζωρτζίνας μετά την εκταφή για το τάμπλετ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Ποια είναι η γυναίκα που φροντίζει το μνήμα της Τζωρτζίνας;

Ύστερα από τη διάνοιξη του τάφου, μια γυναίκα βρέθηκε στο κοιμητήριο Συχαινών στην Πάτρα και φρόντισε το μνήμα του μικρού…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάτρα: Ποια είναι η γυναίκα που φρόντισε το μνήμα της Τζωρτζίνας μετά την εκταφή για το τάμπλετ (vid)

Η γυναίκα αυτή δεν ήταν η πραγματική νονά της Τζωρτζίνας, αλλά ο άνθρωπος που η μικρή υπεραγαπούσε και της είχε τεράστια αδυναμία. Η εν λόγω γυναίκα πηγαίνει δύο με τρεις φορές στον τάφο του παιδιού και δεν ισχύουν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για εγκατάλειψη. Όπως μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη, πριν γίνει η σύλληψη της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»