Γαλλία-εκλογές: Νίκη Μακρόν δείχνουν οι πρώτες καταμετρήσεις
23:02 - 10/04/2022
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1 ο Εμμανουέλ Μακρόν συγκεντρώνει το 28,6% των ψήφων έναντι 24,4 % της Μαρίν Λεπέν. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Ζαν Λικ Μελανσόν με 20%. Αντιστοίχως, σύμφωνα με τον σταθμό Antenne 2 o Mακρόν λαμβάνει 28,1%, η Λεπέν 23,3% και ο Μελανσόν 20%. Οι δυο πρώτοι θα […]
Γαλλία-εκλογές: Νίκη Μακρόν δείχνουν οι πρώτες καταμετρήσεις on BLUE SKY.
Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαλλία – εκλογές: Οριακή νίκη Μακρόν με 51% στον β’ γύρο δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση
Σημειώνεται, πως η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 10 Απριλίου, μετά το πέρας του α’ γύρου των εκλογών στη Γαλλία, επί δείγματος 1.000 ατόμων, μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα κερδίσει με 51% έναντι 49% της Μαρίν Λεπέν. Αυτό σημαίνει ότι παρά τις παραινέσεις πολλών υποψηφίων και πολιτικών αρχηγών […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓαλλικές εκλογές: Γολγοθάς Μακρόν ο β’ γύρος κόντρα στη Λε Πεν – Οι πρώτες δημοσκοπήσεις
Ο πρώτος γύρος των εκλογών στη Γαλλία έχει χθες Κυριακή (10.04.2022) και εκπλήξεις δεν είχε. Ο Εμανουέλ Μακρόν θα αντιμετωπίσει την ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν στον β’ γύρο της 24ης Απριλίου. Το ποσοστό του Αριστερού Ζαν Λικ Μελανσόν (πάνω από 20%) θα μπορούσε για κάποιους να θεωρηθεί έκπληξη, όπως και ο καταποντισμός των Σοσιαλιστών που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓαλλία – Εκλογές: Μακρόν: Μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα
«Μπορείτε να βασιστείτε σε εμένα για να υλοποιήσω αυτό το σχέδιο προόδου, διαφάνειας και ανεξαρτησίας που υπερασπιστήκαμε κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν στην ομιλία του, για την πρωτιά του στον Α’ γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
«Καλώ όλους εκείνους που επί έξι χρόνια και μέχρι σήμερα το βράδυ έχουν δεσμευτεί να εργαστούν δίπλα μου, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους να ενωθούν σε ένα μεγάλο κίνημα δράσης στο πλευρό μου» συμπλήρωσε και ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του ενώ οι υποστηρικτές τους τον αποθέωναν…
«Η συζήτηση που θα κάνουμε τις επόμενες 15 ημέρες είναι καθοριστική για τη χώρα μας και για την Ευρώπη… Το μόνο αξιόπιστο έργο ενάντια στο υψηλό κόστος ζω
Διαβάστε το στο grtimes.gr