Γιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου
19:40 - 10/04/2022
Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βογιατζής στην τηλεοπτική του συνέντευξη. Σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” όπου και αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με την Φίνος Φιλμ, τον Γιάννη Δαλιανίδη και τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του. “Η πρώτη ταινία που είχα ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν
Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε και για την συνεργασία του με την Φίνος Φιλμ.
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ – Σταρ στην Ελλάδα η Βουγιουκλάκη, η Καρέζη και ο Χορν
Ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην καριέρα του στον ελληνικό κινηματογράφοΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Βογιατζής: Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν
O Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην πορεία του στον κινηματογράφου και τους σταθμούς που ξεχωρίζει στην καριέρα του. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και για την συνεργασία του με την Φίνος Φιλμ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε πως «η πρώτη ταινία που είχα κάνει στην Φίνος Φιλμ ήταν το «Λατέρνα, φτώχεια […]
Διαβάστε το στο dete.gr