Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης: Δια βίου διαγραφή και των τριών από το ΣΕΗ

19:14 - 10/04/2022

Γενική συνέλευση, στην οποία πρωταγωνιστές και απόντες ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης, πραγματοποίησε το […] The post Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης: Δια βίου διαγραφή και των τριών από το ΣΕΗ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης διαγράφηκαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Κόκκινη κάρτα σε Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη έδειξε το ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών). Το συνδικαλιστικό όργανο των καλλιτεχνών διέγραψε διά βίου τους τρεις θεατρανθρώπους, για κακοποιητικές τους συμπεριφορές. Ειδικότερα, στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, στο ανοιχτό θέατρο «Σχολείον της Αθήνας», (Πειραιώς 52, Πειραιάς) την Κυριακή (10.04.2022) και αφού εξετάστηκαν οι τρεις ... Περισσότερα To άρθρο Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης διαγράφηκαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης: Δια βίου διαγραφή από το ΣΕΗ

Έκτακτο συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου με βασικό θέμα την επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων σε ηθοποιούς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»