Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για metoo: «Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας»
17:36 - 10/04/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για metoo: «Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια το metoo
Για όλους και για όλα μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην Κατερίνα Καραβάτου. Από το κίνημα #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, μέχρι την “βαρετή” προσωπική του ζωή μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή “Τι λες τώρα” του Μεγάλου Καναλιού. “Δεν είναι τρομερό που υποτίθεται συζητάμε για δυο περιπτώσεις και θα ... Περισσότερα
To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια το metoo δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: “Η ζωή μου είναι βαρετή”
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του. «Εκφράζω αμέσως αυτό που νιώθω. Θα πω τώρα στους συναδέλφους μου πόσο ανάγκη τους έχω και πόσο τους ευχαριστώ, γιατί μετά αν φύγουν το αφήσαμε. Αν κάτι είναι δυσάρεστο, δε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr