Φώτης Σεργουλόπουλος: Ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
16:20 - 10/04/2022
Μετά το ατύχημα του Γιώργου Καπουτζίδη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκίνησε τη βδομάδα του με κακοτοπιές.
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: Ατύχημα την ώρα των γυρισμάτων
Ατύχημα είχε ο Φώτης Σεργιουλόπουλος την ώρα των γυρισμάτων της σειράς στην οποία συμμετέχει.
Διαβάστε το στο thebest.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Με ράμματα αποχώρησε από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Δύσκολες ώρες μοιάζει να βίωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την επιτυχημένη καθημερινή […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Με ράμματα αποχώρησε από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Τραυματίστηκε σοβαρά στα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Εκτός από τον Γιώρο Καπουτζίδη που τραυματίστηκε σε βόλτα με το ποδήλατό του στην Αίγινα και ένας ακόμη αγαπητός άνθρωπος της ελληνικής σόουμπιζ πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Τι λες τώρα;«, μετά […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Τραυματίστηκε σοβαρά στα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr