Οφρυδόπουλος: «Να δούμε την ΑΕΚ της Λεωφόρου και του Καραϊσκάκης κόντρα στον Άρη»
14:46 - 09/04/2022
Οφρυδόπουλος: «Να δούμε την ΑΕΚ της Λεωφόρου και του Καραϊσκάκης κόντρα στον Άρη»
09/04/2022
Για την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα στοιχεία του παιχνιδιού της ΑΕΚ και φυσικά για το ματς που έρχεται απέναντι στον Άρη μίλησε ο τεχνικός της Ένωσης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην Cosmote TV:
Για την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό:
Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μόνο αν παίρναμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε την κατοχή της μπάλας απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη και στα παιχνίδι του Champions League, εντός έδρας, την έχει με το μέρος της. Και δεν
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οφρυδόπουλος: “Θέλω να δω της ΑΕΚ του Καραϊσκάκης και της Λεωφόρου κόντρα στον Άρη”
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στην COSMOTE TV ότι στην αναμέτρηση με τον Άρη θέλει οι παίκτες του να έχουν εμφάνιση ανάλογη με εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των playoffs. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Άρη τόνισε ότι κόντρα […]
The post Οφρυδόπουλος: “Θέλω να δω της ΑΕΚ του Καραϊσκάκης και της Λεωφόρου κόντρα στον Άρη” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΟφρυδόπουλος: «Θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ της Λεωφόρου και του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Άρη»
Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη, ανέφερε ότι θέλει να δει την ίδια ΑΕΚ που παρουσιάστηκε απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, να παρουσιαστεί κόντρα και στον Άρη. Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην Cosmote TV: Για την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. «Σε γενικές γραμμές […]
The post Οφρυδόπουλος: «Θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ της Λεωφόρου και του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Άρη» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΟφρυδόπουλος: «Θέλω να δω την ΑΕΚ του Φαλήρου και της Λεωφόρου με τον Άρη!»
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παραμονή του αγώνα με τον Άρη (10/04, 19.30) ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ εμφάνιση ανάλογη με εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των playoffs.
Διαβάστε το στο fosonline.gr