Γιώργος Θεοφάνους: Δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου ο πόλεμος – Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς
04:20 - 09/04/2022
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Παρασκευής (8/4), στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την Κύπρο, τα ψυχολογικά τραύματα από τον πόλεμο και αποκάλυψε πως η αδερφή του είχε εγκλωβιστεί στην άλλη πλευρά της Μεγαλονήσου. Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση των παιδιών του με την αγαπημένη του πατρίδα και είπε πως δεν έχει πάει μαζί τους στα Κατεχόμενα, ενώ μίλησε και για τον πατέρα του, τονίζοντας πως δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μου πηγαίνουν συνέχεια στην Κύπρο και έχουν επαφή. Χαίρονται πολύ που έχουν και τις
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Θεοφάνους: Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος, μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς
Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους και μίλησε μεταξύ άλλων για τις μνήμες που έχει από τον πόλεμο με την εισβολή στην Κύπρο το 1974. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μου πηγαίνουν συνέχεια στην Κύπρο και έχουν επαφή. Χαίρονται πολύ που έχουν και τις δυο υπηκοότητες. Στα Κατεχόμενα δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος, μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Θεοφάνους: «Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς,δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος»
Στο πλατό της εκπομπής «After Dark», βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Παρασκευής, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την πατρίδα του, την Κύπρο,...
Διαβάστε το στο govastileto.gr