X-Factor: Έσπειρε τη… διχόνοια ανάμεσα στους κριτές, αλλά στο τέλος τα κατάφερε

22:58 - 08/04/2022

O Βασίλης Καλαϊτζάκης συμμετείχε στις auditions του X-Factor ερμηνεύοντας μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου To άρθρο X-Factor: Έσπειρε τη… διχόνοια ανάμεσα στους κριτές, αλλά στο τέλος τα κατάφερε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

X-Factor: Έσπειρε τη… διχόνοια ανάμεσα στους κριτές, αλλά στο τέλος τα κατάφερε

Γέννημα θρέμμα Κρήτης, με αγάπη για την παράδοση της πατρίδας του, ο 25χρονος υποψήφιος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά παράλληλα ανεβάζει μουσικά βίντεο στα social media. Λίγο πριν ξεκινήσει την εμφάνισή του στις auditions του X-Factor στο επεισόδιο της Παρασκευής (8/4), ο Βασίλης Καλαϊτζάκης είπε και μια μαντινάδα στην Κατερίνα Λιόλιου. Στη σκηνή του μουσικού talent show του MEGA, ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε παίζοντας πιάνο το «Τελικά» των Κωνσταντίνου Αργυρού και Rack, κάνοντας τους κριτές να διαφωνήσουν μεταξύ τους. «Πολύ ωραία το είπες και πολύ σωστά, απλώς ήταν σαν να ακούω τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην τοποθέτησή σου», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου. «Δεν μπορώ να σου συγχωρέσω ότι δεν κούρδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»