Δυο συναντήσεις στην πλατεία Αριστοτέλους που ξάφνιασαν τον Στ. Καλαφάτη! (ΦΩΤΟ)

16:10 - 08/04/2022

Δυο συναντήσεις που τον… αιφνιδίασαν είχε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου παρακολούθησε μέρος των γυρισμάτων της ταινίας The Bricklayer. Τις περιέγραψε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook. Συγκεκριμένα, ανάρτησε τα εξής: “Δυο συναντήσεις που δεν περίμενα, χθες, στην πλατεία Αριστοτέλους, στα γυρίσματα της ταινίας Bricklayer: Η πρώτη με τον Clifton Collins Jr, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας. Μου μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την πόλη και, κυρίως, για τους ανθρώπους της. “Μας αγκάλιασαν όλοι, ο κόσμος, οι αστυνομικοί που τους… ταλαιπωρούμε”, μου είπε. Και, επειδή ήμουν ο πρώτος υπουργός που συναντούσε

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)