Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν πήρε ο θεός τις κόρες μου, έφυγαν μόνες τους»
21:10 - 07/04/2022
Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν πήρε ο θεός τις κόρες μου, έφυγαν μόνες τους» Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της, όταν πέθαναν οι δύο κόρες της, η Αλεξία και η Άντζυ. Η Βέφα Αλεξιάδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Αλλά εγώ […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους»
Για την πιο δύσκολη απώλεια που μπορεί να βιώσει μια μάνα μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου στο περιοδικό «Λοιπόν».
Διαβάστε το στο thebest.grΒέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους»
Η γνωστή μαγείρισσα είπε πως οι κόρες της δεν πήγαιναν στον γιατρό για να κάνουν έλεγχο στην υγεία τους Για την πιο δύσκολη απώλεια που μπορεί να βιώσει μια μάνα μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου στο περιοδικό «Λοιπόν». Η γνωστή μαγείρισσα, αναφέρθηκε στον χαμό των δυο παιδιών της, αλλά και στη χαρά που λαμβάνει σήμερα καθημερινά από τις εγγονούλες της. Η Βέφα Αλεξιάδου για τις αδικοχαμένες κόρες της Μιλώντας για τις κόρες της που έχουν φύγει από τη ζωή λέει: «Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Αλλά εγώ έχω ακόμα πιο μεγάλο πόνο, γιατί τα κορίτσια μου θα μπορούσανε να […]
The post Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους» appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε το στο lamianow.gr