Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν πήρε ο θεός τις κόρες μου, έφυγαν μόνες τους»

21:10 - 07/04/2022

Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν πήρε ο θεός τις κόρες μου, έφυγαν μόνες τους» Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της, όταν πέθαναν οι δύο κόρες της, η Αλεξία και η Άντζυ. Η Βέφα Αλεξιάδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Αλλά εγώ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους»

Για την πιο δύσκολη απώλεια που μπορεί να βιώσει μια μάνα μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου στο περιοδικό «Λοιπόν».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους»

Η γνωστή μαγείρισσα είπε πως οι κόρες της δεν πήγαιναν στον γιατρό για να κάνουν έλεγχο στην υγεία τους Για την πιο δύσκολη απώλεια που μπορεί να βιώσει μια μάνα μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου στο περιοδικό «Λοιπόν». Η γνωστή μαγείρισσα, αναφέρθηκε στον χαμό των δυο παιδιών της, αλλά και στη χαρά που λαμβάνει σήμερα καθημερινά από τις εγγονούλες της. Η Βέφα Αλεξιάδου για τις αδικοχαμένες κόρες της Μιλώντας για τις κόρες της που έχουν φύγει από τη ζωή λέει: «Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Αλλά εγώ έχω ακόμα πιο μεγάλο πόνο, γιατί τα κορίτσια μου θα μπορούσανε να […] The post Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, “έφυγαν” μόνες τους» appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Βέφα Αλεξιάδου: "Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους"

"Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή