Γιώργος Κοψιδάς: Αρνήθηκα τον ρόλο γιατί μου ζήτησαν να φάω κρέας

20:34 - 07/04/2022

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς στη νέα του συνέντευξη. Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου όπου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φάει κρέας! «Υποδύομαι τον ενοχλητικό γείτονα που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: Αρνήθηκα τον ρόλο γιατί μου ζήτησαν να φάω κρέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: Μου έχει ζητηθεί σε ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα

Με αφορμή την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φάει κρέας. «Υποδύομαι τον ενοχλητικό γείτονα που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση έχει ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς για την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» και πρόσθεσε: «Έχω μείνει σε πολυκατοικία που ο τοίχος ήταν σαν χάρτινος, άκουγα τα πάντα λες και μέναμε όλοι μαζί σε κοινόβιο. Δεν έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ, έχω ακούσει όμως τσακωμούς». Το απρόο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Ποια ήταν η αντίδραση του όταν του ζήτησαν να φάει κρέας σε μια δουλειά;

Δηλώσεις στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα ευτράπελα που του έχουν τύχει στη σκηνή αλλά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Αρνήθηκα τον ρόλο γιατί μου ζήτησαν να φάω κρέας

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου όπου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φάει κρέας! «Υποδύομαι τον ενοχλητικό γείτονα που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Κοψιδάς: «Αρνήθηκα ρόλο όταν μου ζητήθηκε να φάω κρέας»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τα απρόοπτα που του έχουν τύχει επί σκηνής, αλλά και τον ρόλο που απέρριψε Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς και αναφέρθηκε στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί, ένα απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, αλλά και έναν ρόλο που απέρριψε. Ο ηθοποιός μίλησε στην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Κοψιδάς: "Μου έχει ζητηθεί σε ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα"

"Εξάλλου υπάρχουν πια τόσα υποκατάστατα που είναι ίδια με κρέας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελένη Φιλίνη: «Ο Μάρκος Σεφερλής δεν προσβάλλει κανέναν, όσοι μιλάνε δεν έχουν δει την παράσταση»

Γερμανία: Δεν υπάρχει απειλή βόμβας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ροστόκ – Τέθηκε ξανά σε λειτουργία

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τη φάση των 16

Συνεργασία της DKG Development με την Libere Hospitality Group σε δύο εμβληματικά ακίνητα στο έργο Piraeus Gate

Πώς οι στοιχηματικές μοιράζουν την εκλογική «πίτα» στις επτά Πολιτείες «κλειδιά» - Ο Τραμπ «σαρώνει» στις πέντε

Μιχαηλίδης (ΤΕΡΝΑ): Εξόφληση οφειλών, ρεαλιστικά κόστη και ανθρώπινο κεφάλαιο απαιτεί η ανάπτυξη των υποδομών