Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορονοϊό, φοβήθηκα και ζορίστηκα»

00:40 - 07/04/2022

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον […] The post Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορονοϊό, φοβήθηκα και ζορίστηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η περιπέτεια με τον κοροναϊό και η εξομολόγηση για την πίστη του στον Θεό

«Κόλλησα δυο φορές. Το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα. Πέρασα και πνευμονία», λέει ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό, φοβήθηκα και ζορίστηκα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αλλά και για την προσωπική...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η διπλή περιπέτειά του με τον κορωνοϊό – «Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για το πώς νόσησε από κορωνοϊό δύο φορές.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό, φοβήθηκα και ζορίστηκα»

"Δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο και δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»