Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε αυτή την ερώτηση της ανακρίτριας δεν μπόρεσε να απαντήσει

21:36 - 06/04/2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να μην έδωσε επαρκείς εξηγήσεις σε μια από τις ερωτήσεις της ανακρίτριας κατά την απολογία της μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το Star, η 33χρονη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, δεν έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο που το οξύμετρο της Τζωρτζίνας δεν χτύπησε, όταν το κορίτσι εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια τη ρώτησε πώς εξηγεί ότι δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση των νοσηλευτών και εκείνη έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Αυτό που έχω να πω ότι το οξύμετρο αυτό είναι απλό οξύμετρο και ακούγεται μόνο στον θάλαμο και δεν υπάρχει μετάδοση του ήχου στη στάση νοσηλευτών. Όσο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια είναι η ερώτηση της ανακρίτριας που δεν μπόρεσε να απαντήσει

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αυτή είναι η ερώτηση της ανακρίτριας που δεν μπόρεσε να απαντήσει η Πισπιρίγκου

Τις δικές της απαντήσεις για όλα όσα της καταλογίζουν οι αρχές έδωσε στη ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την 33χρονη μητέρα να απαντά σε… σχεδόν πενήντα ερωτήματα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πάτρα: Σε αυτή την κρίσιμη ερώτηση της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε απάντηση

Καμία απάντηση δεν είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στο ερώτημα γιατί δε χτύπησε το οξύμετρο της εννιάχρονης κόρης της. Η ανακρίτρια ρώτησε τη Ρούλα τι είχε να πει για τον λόγο που δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση των νοσηλευτών, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. «Αυτό που έχω να […] Το άρθρο Πάτρα: Σε αυτή την κρίσιμη ερώτηση της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε απάντηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση της ανακρίτριας που δεν μπόρεσε να απαντήσει

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα η Τασούλα Παπανικολάου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε εξήγηση στο ερώτημα γιατί δε χτύπησε το οξύμετρο της εννιάχρονης κόρης της.  Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι το οξύμετρο ήταν τοποθετημένο στο δάχτυλο του ποδιού της μικρής και είχε χαμηλώσει τον ήχο που έκανε, προκειμένου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις που έδωσε στην ανακρίτρια και τα σημεία των «αντιθέσεων»

Αντιμέτωπη με την ανακρίτρια για πέντε ώρες βρέθηκε η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου απαντώντας To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις που έδωσε στην ανακρίτρια και τα σημεία των «αντιθέσεων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ολόκληρη η απολογία της Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις της για τα «θολά» σημεία – Σε ποια ερώτηση της ανακρίτριας δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις

«Θέλω να σας πω ότι ποτέ δεν έχω πειράξει κανένα μου παιδί, έχω χάσει 3 παιδιά και έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση άδικα. Θέλω να πάω στα παιδιά μου. Πριν βρεθώ σε αυτή τη θέση έπρεπε να έχει γίνει μια καλύτερη έρευνα» είπε στην ανακρίτρια. Οπως προκύπτει από την απολογία που φέρνει στο φως Το άρθρο Ολόκληρη η απολογία της Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις της για τα «θολά» σημεία – Σε ποια ερώτηση της ανακρίτριας δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλοθι για τον θάνατο της Ίριδας της προσφέρει η αδερφή της Δήμητρα

Όπως έχει φανεί όλες τις προηγούμενες ημέρες, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, την στηρίζει απόλυτα. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Όλες οι αργίες και τα τριήμερα του 2025

Εμπρησμός σε μεσιτικό γραφείο στην Ακρόπολη