Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου – «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους»
19:04 - 06/04/2022
Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στο περιοδικό Λοιπόν. Η γνωστή μαγείρισσα, μίλησε μεταξύ
To άρθρο Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου – «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέφα Αλεξιάδου: Οι κόρες μου θα μπορούσαν να ζούνε – «Έφυγαν» μόνες τους
Η πιο αγαπημένη Eλληνίδα μαγείρισσα μιλά για τις κόρες της που δεν βρίσκονται στη ζωή και ραγίζει καρδιές.
Διαβάστε το στο in.grΒέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους»
Εξομολόγηση καρδιάς από τη Βέφα Αλεξιάδου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους»
Η Βέφα Αλεξιάδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πόνος είναι μεγάλος έτσι κι αλλιώς. Αλλά εγώ έχω ακόμα πιο μεγάλο πόνο, γιατί τα κορίτσια μου θα μπορούσαν να ζουν. “Έφυγαν” γιατί δεν πήγαιναν στον γιατρό. Η Αλεξία είχε άσθμα, με το οποίο θα μπορούσε να ζήσει σε όλη της τη ζωή, όπως ζούνε όλοι οι ασθματικοί. Βέβαια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους»
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μεταξύ άλλων, η γνωστή […]
The post Βέφα Αλεξιάδου: «Τις κόρες μου δεν τις πήρε ο Θεός, έφυγαν μόνες τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr