Μαρία Μιχαλοπούλου: «Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει μαγιό, δεν θα με διαλέξει, γιατί ο κόσμος θα εστιάσει σε εμένα»

16:14 - 06/04/2022

Η νεαρή κοπέλα που έγινε γνωστή από το GNTM και τη «Φάρμα» αναφέρθηκε στο αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει μαγιό, δεν θα με διαλέξει, γιατί ο κόσμος θα εστιάσει σε εμένα»

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου και αναφέρθηκε τόσο στην υγεία της, το GNTM, αλλά και το [...] The post Μαρία Μιχαλοπούλου: «Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει μαγιό, δεν θα με διαλέξει, γιατί ο κόσμος θα εστιάσει σε εμένα» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χρυσοχοΐδης: Διαγωνισμός για 1.000 νέες κάμερες για την κυκλοφορία και την εγκληματικότητα

Φωτογραφίες από το μπαρ στο Παγκράτι μετά τη φωτιά - Τα τζάμια έσπασαν από έκρηξη μετά από βραχυκύκλωμα

Ιταλία: Τα Πέντε Αστέρια «εγκαταλείπουν» τον Μπέπε Γκρίλο και αναζητούν νέες συμμαχίες

Ο Αρης ήταν κακός, ο Βόλος ΝΠΣ χειρότερος, οι διαιτητές τρισχειρότεροι και η ΕΠΟ/ΚΕΔ… σφυρίζει αδιάφορα

Πάτρα: Θρήνος για την 41χρονη που πήγε για επίδειξη οικιακών σκευών και πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της

Ντόναλντ Τραμπ: Θα απαγορεύσει τη συμμετοχή τρανς στον στρατό - Θα είναι μία από τις πρώτες του αποφάσεις