Γιώργος Χειμωνέτος: «Οδύσσεια» δίχως τέλος – «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος ηθικά και οικονομικά»
09:46 - 06/04/2022
Έναν απίστευτο Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Χειμωνέτος από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη
To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: «Οδύσσεια» δίχως τέλος – «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος ηθικά και οικονομικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χειμωνέτος: Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ
«Τώρα περνάω έξω από το πατρικό μου λες και είμαι εγώ ο ξένος», λέει πικραμένος ο Γιώργος Χειμωνέτος. Τον Γολγοθά που ανεβαίνει από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund περιγράφει ο Γιώργος Χειμωνέτος και αποκαλύπτει στον Ηλία Μαραβέγια και την Espresso, τι προσδοκά από τη νομική μάχη ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Χειμωνέτος: «Οδύσσεια» δίχως τέλος μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος
Έναν απίστευτο Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Χειμωνέτος από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund. Μιλώντας στον Ηλία Μαραβέγια και την Espresso, αποκαλύπτει ότι αυτή την Παρασκευή 8 Απριλίου θα δώσει τη δική του «μάχη» στο Εφετείο Δωδεκανήσου για να πάρει το σπίτι του πίσω. «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr