Γιώργος Χειμωνέτος: «Οδύσσεια» δίχως τέλος – «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος ηθικά και οικονομικά»

09:46 - 06/04/2022

Έναν απίστευτο Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Χειμωνέτος από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: «Οδύσσεια» δίχως τέλος – «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος ηθικά και οικονομικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χειμωνέτος: Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ

«Τώρα περνάω έξω από το πατρικό μου λες και είμαι εγώ ο ξένος», λέει πικραμένος ο Γιώργος Χειμωνέτος. Τον Γολγοθά που ανεβαίνει από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund περιγράφει ο Γιώργος Χειμωνέτος και αποκαλύπτει στον Ηλία Μαραβέγια και την Espresso, τι προσδοκά από τη νομική μάχη ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Χειμωνέτος: «Οδύσσεια» δίχως τέλος μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος

Έναν απίστευτο Γολγοθά ανεβαίνει ο Γιώργος Χειμωνέτος από το 2013, όταν έχασε το σπίτι του στη Ρόδο, σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund. Μιλώντας στον Ηλία Μαραβέγια και την Espresso, αποκαλύπτει ότι αυτή την Παρασκευή 8 Απριλίου θα δώσει τη δική του «μάχη» στο Εφετείο Δωδεκανήσου για να πάρει το σπίτι του πίσω. «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες