Κώστας Αποστολάκης: Τώρα που βρήκα τον Χριστό, είμαι άλλος άνθρωπος

08:02 - 06/04/2022

«Ένιωσα τις αμαρτίες μου, γονάτισα και ζήτησα βοήθεια από τον Χριστό», λέει ο Κώστας Αποστολάκης. Ο Κώστας Αποστολάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Μαρία Ανδρέου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο στη σειρά του Mega «Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», αλλά και για τις ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Τώρα που βρήκα τον Χριστό, είμαι άλλος άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αποστολάκης: Τώρα που βρήκα τον Χριστό είμαι άλλος άνθρωπος

«Ένιωσα τις αμαρτίες μου, γονάτισα και ζήτησα βοήθεια από τον Χριστό», λέει ο Κώστας Αποστολάκης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Αποστολάκης: Αποκαλύπτει πώς του έγινε η πρόταση για τη σειρά Άγιος Παΐσιος

O Κώστας Αποστολάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πώς πήρε το ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβραβεύει την επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας κάνοντάς τη διευθύντρια του Λευκού Οίκου

Survivor: Οι Κίτρινοι γύρισαν από τον Παναμά και ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με τους Πράσινους για το έπαθλο επικοινωνίας

«Φόρεσε» τα χριστουγεννιάτικά της η Oxford street στο Λονδίνο: Στολίστηκε με 300.000 φωτεινά αστέρια

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία μετά τον αγώνα με την Τζουργκάρντεν

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας και Ισραήλ σε θρησκευτικό χώρο στην Ιερουσαλήμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 1-0 live: Γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης για τους γηπεδούχους