Νίκος Μουτσινάς: Αισθάνομαι βλάκας στην τοποθεσία Μελίσσια
05:32 - 06/04/2022
Με τα μέτρα κατά του κορονοϊού ασχολήθηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Μουτσινάς στο stand up του εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» της Τρίτης (5/4). Ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από το πιστοποιητικό νόσησης και εξέφρασε τον θυμό του τραγουδώντας το «Θα μελαγχολήσω» της Καίτης Γαρμπή, σε δικούς του στίχους προσαρμοσμένους στις νέες ανακοινώσεις που του… έσπασαν τα νεύρα. «Είμαι θυμωμένος γιατί αισθάνομαι βλάκας στην τοποθεσία Μελίσσια γιατί ενώ κόλλησα Covid δεν μου δίνει πιστοποιητικό. Έχω κάποια νεύρα αυτή τη στιγμή. Να μου πεις και τι σε νοιάζει αφού τα πιστοποιητικά φεύγουν 2 Μαΐου» είπε χαρακτηριστικά. Stan: «Όσα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Μουτσινάς αρνείται να εμβολιαστεί παρά το επίμονο κάλεσμα της Ματίνας Παγώνη
Μία γνώριμη φωνή ακούστηκε ξαφνικά στο Καλό μεσημεράκι κι ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε εμβρόντητος. Στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Ματίνα […]
The post Ο Νίκος Μουτσινάς αρνείται να εμβολιαστεί παρά το επίμονο κάλεσμα της Ματίνας Παγώνη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Νίκος Μουτσινάς αρνείται να εμβολιαστεί παρά το επίμονο κάλεσμα της Ματίνας Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να εμβολιαστεί, μα ο παρουσιαστής ήταν ανένδοτος. Μία γνώριμη φωνή ακούστηκε ξαφνικά στο Καλό μεσημεράκι κι ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε εμβρόντητος. Στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία κάλεσε επίμονα τον Νίκο Μουτσινά να πάει να εμβολιαστεί για να μη ζητά το πιστοποιητικό νόσησης. «Ηρέμησε κατ’ […]
Διαβάστε το στο dete.gr