«Η αιτία που βρέθηκαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου είμαι εγώ»
01:34 - 06/04/2022
Ο Μάκης Δελαπόρτας πέρασε το κατώφλι του The 2night Show κι «άνοιξε» το χρονοντούλαπο του ελληνικού κινηματογράφου. Ανάμεσα στις ιστορίες […]
The post «Η αιτία που βρέθηκαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου είμαι εγώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάκης Δελαπόρτας: Έφερα κοντά Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου (Βίντεο)
Ο Μάκης Δελαπόρτας που έχει αφιερώσει τη ζωή του τα τελευταία χρόνια στην συγγραφή βιογραφιών μίλησε για τις εμπειρίες του - Πάνω από 300 δίσκους κινηματογραφικής μουσικής έχει επιμεληθεί ο γνωστός ηθοποιός.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜάκης Δελαπόρτας: Η ζωή του στο θέατρο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου
Ο ηθοποιός που έχει αφιερώσει τη ζωή του τα τελευταία χρόνια στην συγγραφή βιογραφιών μίλησε για τις εμπειρίες του.
Διαβάστε το στο in.grΜάκης Δελαπόρτας: «Η αιτία που βρέθηκαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου είμαι εγώ»
Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» και έφερε μαζί του ανέκδοτες ιστορίες από
To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: «Η αιτία που βρέθηκαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου είμαι εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr