Κώστας Καζάκας: «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε έξαλλος, δεν του κράτησα κακία»
00:44 - 06/04/2022
Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, μίλησε ο Κώστας Καζάκας, καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και
To άρθρο Κώστας Καζάκας: «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε έξαλλος, δεν του κράτησα κακία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός, δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια»
Ο Μπουκουράν της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» μίλησε για τη ζωή του αλλά και για τη φιλία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Καζάκας: Έγινε έξαλλος ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός
Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος ο Κώστας Καζάκας, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και την αντίδραση του πατέρα του. «Έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Καζάκας: Έγινε έξαλλος ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Καζάκας: Ο πατέρας μου έγινε έξαλλος και δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» της Τρίτης (5/4) τον Κώστα Καζάκα που αγαπήθηκε και ως Μπουκουράν, αλλά και ως Αναμπέλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός, από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στο Κερατσίνι, στην απόφαση να πάει στο Ναυτικό και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του η φιλία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Mίλησε για τη ζωή του στην Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά και για την ανάγκη του να επιστρέψει μόνιμα στα πάτρια εδάφη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει δημιουργήσει οικογένεια εκεί, δήλωσε περήφανος για τα παιδιά του, τον ηθοποιό γιο του και την κόρη του που σπουδάζει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου έγινε έξαλλος και δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια»
Ο Κώστας Καζάκας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο […]
The post Κώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου έγινε έξαλλος και δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr