Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έγιναν μάρτυρες βομβαρδισμού στο Μικολάγιφ της Ουκρανίας

21:38 - 05/04/2022

Τα μέλη της οργάνωσης  κατάφεραν να καλυφθούν - Eίδαν τραυματίες και τουλάχιστον έναν νεκρό

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" έγιναν μάρτυρες βομβαρδισμού στο Μικολάγιεφ

Τα μέλη μιας ομάδας της μη κυβερνητικής οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) έγιναν μάρτυρες των βομβαρδισμών ενώ πραγματοποιούσαν επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο του Μικολάγιεφ στις 4 Απριλίου...

Διαβάστε το στο Zougla

Οι “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” έγιναν μάρτυρες βομβαρδισμού στο Μικολάγιφ

Τα μέλη μιας ομάδας της μη κυβερνητικής οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) έγιναν μάρτυρες των βομβαρδισμών ενώ πραγματοποιούσαν επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο του Μικολάγιφ στις 4 Απριλίου. Όλοι τους κατάφεραν να καλυφθούν και να φύγουν χωρίς να πάθουν το παραμικρό. Σύμφωνα με τον Μισέλ-Ολιβιέ Λασαριτέ, τον επικεφαλής της αποστολής των MSF στην Ουκρανία, σημειώθηκαν «πολλές εκρήξεις» κοντά στο σημείο όπου βρίσκονταν τα μέλη της ομάδας, μέσα σε διάστημα «περίπου δέκα λεπτών». «Καθώς έφευγαν από την περιοχή, τα μέλη της ομάδας είδαν τραυματίες και τουλάχιστον έναν νεκρό», πρόσθεσε. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουκρανία: Αυτές είναι οι νέες κυρώσεις της ΕΕ στη Ρωσία (VIDEO) Ουκρανία: Τηλεφωνική ε

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω παρενοχληθεί και δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ από τη συνεργασία μας

Super League 2: Έμειναν στο 1-1 Καλαμάτα και Κηφισιά, μόνος πρώτος ο Πανιώνιος – Δείτε τα γκολ

«Περνώ και μόνη μου καλά»: Δέκα άνθρωποι αποκαλύπτουν γιατί δεν παντρεύονται

Super League: Πλησίασε την τετράδα ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τρίποντο με τον ΟΦΗ - Δείτε γκολ

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και έκτο νεκρό βρέφος - Η αλλαγή της κατάθεσης από τη μητέρα του τελευταίου παιδιού

Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος