Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου: «Το παιδί μου πήγε να “φύγει” – Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν το βλέπεις μπλε»
13:14 - 05/04/2022
Με αφορμή το «θρίλερ» στην Πάτρα και τον θάνατο των τριών παιδιών και τη σύλληψη της
To άρθρο Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου: «Το παιδί μου πήγε να “φύγει” – Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν το βλέπεις μπλε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Χρονοπούλου: Το παιδί μου πήγε να «φύγει» – «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν...»
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του παιδιού της.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝένα Χρονοπούλου: Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν χάνεις το παιδί σου και το βλέπεις μπλε
Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η Νένα Χρονοπούλου μίλησε για το θέμα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα ενώ μοιράστηκε μια δυσάρεστη προσωπική της εμπειρία η οποία συνέβη πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, η οποία έχει αναφερθεί αρκετές φορές δημόσια στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της, περιέγραψε το επεισόδιο που είχε ο μικρός Χρήστος πριν λίγες ημέρες, όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή του. «Ο γιος μου έκανε παρατεταμένες άπνοιες, ήταν ένα από τα δυο πιο σοβαρά περιστατικά του συγκεκριμένου μαιευτηρίου στα εννέα χρόνια λειτουργίας. Ο Χρήστος έμεινε πέντε μήνες στην εντατική όταν γεννήθηκε. Ο γιος μου γεννήθηκε πρόωρα. Δεν κράτησε τη μήτρα μου το παιδί κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝένα Χρονοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, όταν χάνεις το παιδί σου και το βλέπεις μπλε»
Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε ο γιος της με την υγεία του και δεν δίστασε να αναφερθεί στη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στα παιδιά της Για τον γιο της μίλησε η Νένα Χρονοπούλου και αποκάλυψε πως ο γιος της είχε ένα ατύχημα τον περασμένο μήνα και ευτυχώς, τον πρόλαβαν έστω και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛύγισε η Νένα Χρονοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν χάνεις το παιδί σου και το βλέπεις μπλε»
Λύγισε η Νένα Χρονοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν χάνεις το παιδί σου και το βλέπεις μπλε» Στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βγήκε σήμερα η Νένα Χρονοπούλου. Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ότι τον Μάρτιο παραλίγο να πεθάνει ο γιος της και πως τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή. «Ο γιος μου έκανε παρατεταμένες άπνοιες, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr