Μαρία Τζομπανάκη – Σασμός: Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε δεν είναι αυτή

10:16 - 05/04/2022

«Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω “θα σκοτώσω πολλούς;», λέει η Μαρία Τζομπανάκη. Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Τζομπανάκη, όπου διέψευσε το σπόιλερ που θέλει την Καλλιόπη να δίνει τέλος στη ζωή της στο Σασμό. «Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Τζομπανάκη – Σασμός: Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε δεν είναι αυτή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σασμός – Μαρία Τζομπανάκη: Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε δεν είναι αυτή (VID)

«Είμαι μάνα και Κρητικιά! Δεν είμαι Καλλιόπη, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την Καλλιόπη. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος του γιου μου. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι το παιδί μας που ήρθε ένας ήλιος στη ζωή μας, η Γεωργία μας, που είναι μια υπέροχη γυναίκα και όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί», είπε αρχικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάκης Θεοδωρικάκος για ακρίβεια και Black Friday: Δέκα χιλιάδες έλεγχοι – Είμαστε με την κοινωνία, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν

Champions League live: «Περίπατος» η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Πράγα - Δυο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά η Μίλαν

Ο λόγος που ο Diddy σύγκρινε τον εαυτό του με τον Ντόναλντ Τραμπ στο νέο αίτημα εγγύησής του

Έρχονται 11.000 απολύσεις στο γερμανικό γίγαντα παραγωγής χάλυβα Thyssen – Krupp

Επεισόδια στα Τίρανα σε διαδήλωση κατά του Ράμα - «Να φύγει το διεφθαρμένο καθεστώς»

Πετρέλαιο: Μικρές πιθανότητες ο ΟΠΕΚ να αυξήσει την παραγωγή