Μπέττυ Βακαλίδου: Ήμουν 12, όταν άρχισε η κακοποίησή μου – Δεν έχω συγχωρήσει την οικογένειά μου

03:42 - 05/04/2022

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (4/4) τη Μπέτυ Βακαλίδου, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια ξετύλιξε το «κουβάρι» της συγκλονιστικής ζωής της. Η κακοποίηση στα παιδικά της χρόνια, ο εγκλεισμός της σε αναμορφωτήριο, η απόρριψη από την οικογένειά της και η συγχώρεση που δεν ήρθε ποτέ, η αλλαγή φύλου και τα σημάδια που άφησαν στην ψυχή της τα 27 χρόνια που έζησε στην πορνεία. Η Μπέτυ πρωταγωνιστεί στην sold out παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» και εξήγησε πώς ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε βιωματικά στοιχεία στον ρόλο της, αλλά και γιατί κάποιοι θεατές δεν «αντέχουν» να την παρακολουθήσουν ως το τέλος. «Είναι μια δικαίωση, εμείς τότε – και ειδικά εγώ – βάλαμε τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Βακαλίδου - Η ζωή ως τρανς - Η κακοποίηση και η εγκατάλειψη: Αρνούμαι να συγχωρήσω τους γονείς μου (Βίντεο)

«Ως τρανς παλιότερα δεν με βάζανε μέσα σε σπίτια τα οποία ήθελα να νοικιάσω» είπε η - Μπέττυ Βακαλίδου που παίζει την Μαντάμ Παρί στην παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη, «Κόκκινα Φανάρια».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μπέτυ Βακαλίδου: "Ήμουν 12 ετών όταν άρχισε η κακοποίησή μου - Δεν συγχωρώ την οικογένειά μου

Η αλλαγή φύλου και τα σημάδια που άφησε στην ψυχή της η πορνεία.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οι αλλαγές που έρχονται στην ΑΕΚ

Υπογράφει Έλληνα δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός – Ανατροπή με Όρτα στον Ολυμπιακό

«Καλώς ήρθες μικρέ μας θησαυρέ»: Η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα πετύχει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση»

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Απαραίτητη η χρήση του πυραύλου «Ορέσνικ» για να ακουστεί η φωνή μας

Μερικά από τα γκολ του 2024 που θα μείνουν στην ιστορία