Γιατράς: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική»
17:00 - 04/04/2022
Ο Μάκης Γιατράς αναφέρθηκε στο πλάνο του ως ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Νέων Ανδρών U20, εξηγώντας πως υπάρχει πολύ υλικό σε αυτές τις ηλικίες.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιατράς: «Ήταν πάντα όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική»
Τιμή του χαρακτήρισε το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών ο Μάκης Γιατράς, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Web Radio της ΕΟΚ.
The post Γιατράς: «Ήταν πάντα όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΓιατράς: «Ήταν πάντα όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική»
Δηλώσεις στο Web Radio της ΕΟΚ έκανε ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, Μάκης Γιατράς! Τιμή του χαρακτήρισε το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών ο Μάκης Γιατράς, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Web Radio της ΕΟΚ. Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος επιστρέφει στα παρκέ μετά την αποχώρησή του […]
The post Γιατράς: «Ήταν πάντα όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιατράς: «Όνειρό μου να κοουτσάρω μία Εθνική»
Ο νέος κόουτς της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, Μάκης Γιατράς μίλησε για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓιατράς: «Ήταν πάντα όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική»
Γιατράς: «Ήταν πάντα όνειρό μου να κοουτσάρω μια Εθνική»
04/04/2022
Ως τιμή χαρακτήρισε το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών ο Μάκης Γιατράς, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Web Radio της ΕΟΚ.
Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος επιστρέφει στα παρκέ μετά την αποχώρησή του από τον Προμηθέα τον περασμένο Ιούνιο, αποκάλυψε πως αποτελούσε όνειρό του το να αναλάβει μια Εθνική ομάδα, ενώ στάθηκε επίσης τόσο στο πολύ υλικό που υπάρχει στις νεαρές ηλικίες, όσο και στους στόχους της νέας του ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ερχόμενου καλοκαιριού.
Αναλυτικά όσα είπε ο νέος προπονητής της Εθνικής U20:
Για τα συναισθήματά του και
Διαβάστε το στο filathlos.gr